DOBRODOŠLI NA ZASLONI.SI

Najprimernejše rešitve s strokovno namestitvijo in usposabljanjem.

Živimo v času digitalizacije in hitrih sprememb, ki se še posebej izrazito kažejo na področju sporočanja, oglaševanja in prikazovanja. Klasične tiskane plakate, table, projektorje, platna in letake s svetlobno hitrostjo zamenjujejo digitalne oblike, kot so zasloni, digitalni plakati, video zidovi in ostale rešitve digitalnega prikazovanja in oglaševanja.

Glavna naloga sporočevalcev v današnjem času je, kako pritegniti pozornost v vsej poplavi informacij. Tiskani oglasi enostavno več nimajo pravega učinka. Hkrati pa so na dolgi rok tudi veliko dražji in zahtevajo veliko časa za pripravo in spremembo vsebine.

Da bi vam olajšali vpeljavo rešitev za digitalno sporočanja v vaše okolje smo na enem mestu zbrali paleto izdelkov za najrazličnejše dejavnosti in priložnosti. Imamo rešitve, ki ustrezajo vsem potrebam, od 10-palčnih POS-zaslonov za prodajne pulte, preko interaktivnih zaslonov za učilnice ali sejne sobe do ogromnih video-zidov.

Zavedamo se, da je vsak projekt vpeljave rešitev digitalnega sporočanja drugačen, zato se vsakega lotimo individualno in vas vodimo skozi postopek vpeljave naših inovativnih rešitev v vaše okolje. Če vas zanima odkrivanje prednosti digitalnega prikazovanja, stopite v stik z nami danes in našli bomo za vas najprimernejšo rešitev, ki jo bomo strokovno namestili in vas usposobili za uporabo le-te.

Veselimo se vašega klica.

Ekipa zasloni.si

ODGOVORNOST

INOVATIVNOST

KVALITETA

Tukaj smo, da vam pomagamo

kontaktirajte nas …

Nekaj naših zadovoljnih strank