Kaj so interaktivni zasloni?

Digitalne interaktivne mize so inovacija, ki preoblikuje način, kako komuniciramo, se učimo in delamo. Gre za futuristično združitev tehnologije in vsakdanjega življenja, ki omogoča uporabnikom, da stopijo v svet brezmejnih priložnosti.

Naše digitalne interaktivne mize temeljijo na naprednih zaslonih občutljivih na dotik, ki se odzivajo na vaše dotike in geste. S pomočjo napredne programske opreme omogočajo večopravilnost, omogočajo ustvarjalno sodelovanje več ljudem hkrati in prinašajo interaktivne izkušnje na povsem novo raven.

Digitalne interaktivne table so prihodnost učenja in sodelovanja.
Ponujajo številne prednosti pred tradicionalnimi tablami in projektorji, vključno z:

PREPROSTOST

Digitalne interaktivne table so enostavne za uporabo. Vsakdo jih lahko uporablja, ne glede na svoje tehnične spretnosti. Primerne so tako za mlajše kot starejše.

INTERAKTIVNOST

Digitalne interaktivne table so izjemno interaktivne. Omogočajo uporabnikom, da rišejo, pišejo in komentirajo na tablo v realnem času.

SODELOVANJE

Digitalne interaktivne table omogočajo enostavno sodelovanje. Na tabli lahko hkrati interagira več uporabnikov, in njihove spremembe so shranjene v realnem času.

DOSTOPNOST

Digitalne interaktivne table postajajo vse dostopnejše. So stroškovno učinkovit način za izboljšanje vašega učnega in sodelovalnega okolja.

UPORABA V
POSLOVNEM SVETU

Ali si predstavljate, da bi vaše sestanke spremenili v dinamične in produktivne seje? Naše digitalne interaktivne mize omogočajo enostavno deljenje informacij, brainstorming in načrtovanje projektov. Vse to na edinstven in privlačen način, ki bo zagotovo navdušil vaše stranke in sodelavce.

REVOLUCIJA V
IZOBRAŽEVANJU

V izobraževanju digitalne interaktivne mize odpirajo vrata v svet zabavnega učenja. Otroci bodo lahko matematiko spoznavali skozi interaktivne igre, zgodovino doživljali s pomočjo virtualnih potovanj, medtem ko bodo študentje lahko sodelovali v skupinskih projektih, ne da bi se znašli v isti sobi.

KREATIVNOST BREZ
MEJA

Ali ste umetnik, oblikovalec ali ustvarjalec? Naše digitalne interaktivne mize so platno za vašo kreativnost. Rišite, oblikujte, urejajte in delite svoje ideje na edinstven in inovativen način.

PRIPOROČAMO

Za uporabo vam priporočamo naslednje interaktivne zaslone iz naše ponudbe: